Nieuws

19-05-2022

VACATURE
Algemeen Fysiotherapeut (zwangerschapswaarneming)

Voor onze praktijk in Groesbeek zijn wij per eind augustus op zoek naar een waarnemer voor 3-4 dagen/week.
Dagen, tijden en uren zullen in overleg zijn. Eventueel in overleg met patiënten is de agenda naar eigen invulling aan te passen.
Na de waarneming is een langer dienstverband, met vaste aanstelling mogelijk.

Affiniteit met revalidatie- en oefengroepen is wenselijk
Ervaring met echografie en shockwave is een pré

Werksetting:
Fysiotherapie Boonstra & Mulders is een 1e lijns fysiotherapiepraktijk gelegen in Gezondheidscentrum Op de Paap, te Groesbeek (omgeving Nijmegen).
Bij Fysiotherapie Boonstra & Mulders zoeken we in een actieve en persoonlijke benadering de beste oplossing voor individuele lichamelijke klachten en bewegingsbeperkingen. Hierbij maken we als team gebruik van elkaars kwaliteiten en specialismen.
Fysiotherapie Boonstra & Mulders is van maandag t/m vrijdag geopend voor behandelingen op afspraak.
Die behandelingen bestaan uit algemene fysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, handtherapie, oefentherapie, dry needling, medical taping, massage, oedeemtherapie. Ook worden er aan huis behadelingen gedaan.
Het team bestaat uit 8 personen (7 therapeuten en 1 praktijkondersteuner), waarbij je veelal zelfstandig te werk gaat.
Samen vormen wij een jong, dynamisch en ambitieus team, waarbij de kwaliteit van de zorg op de eerste plaats staat.

17-02-2022

Samenwerking en onderzoek Kliniek ViaSana Mill en Fysiotherapie Boonstra & Mulders

P&P study

P&P study staat voor ‘Physiotherapist and Physician Assistant Study’. De fysiotherapeut (eerste lijn) en de physician assistant (tweede lijn) draaien samen het anderhalvelijnszorg spreekuur. Middels een wetenschappelijk onderzoek wordt dit spreekuur geëvalueerd. We onderzoeken of het anderhalvelijnszorg spreekuur leidt tot een betere selectie van patiënten voor verwijzing naar de tweede lijn (een ziekenhuis of een kliniek) en behoud in eerste lijn (zoals, een fysiotherapie praktijk). Daarnaast onderzoeken we voor welke patiënten het anderhalvelijnszorg spreekuur geschikt is.

Anderhalvelijnszorg spreekuur

Het doel van het anderhalvelijnszorg spreekuur is de juiste zorg op de juiste plek geven voor patiënten met een klacht aan de onderste extremiteiten. Het spreekuur is niet bedoeld voor patiënten waarvan duidelijk is dat ze in de eerste lijn of in de tweede lijn op de juiste plek zijn. Hiervoor heeft ViaSana samen met de deelnemende fysiotherapie praktijken een richtlijn opgesteld.

Drie doelgroepen

De P&P study evalueert het anderhalvelijnszorg spreekuur vanuit drie doelgroepen: de patiënt, de fysiotherapeut (de eerste lijn) en de orthopedisch chirurg (de tweede lijn). Alle deelnemers vullen gedurende het onderzoek op diverse momenten vragenlijsten in.