Nieuws

15-12-2020

Per 1 januari 2021 hebben wij onze samenwerking met Anytime Groesbeek opgezegd. Na 2 jaar gezamenlijke jaren hebben beide partijen in goed overleg besloten de bestaande samenwerking stop te zetten.


26-06-2020

Per 1 juli 2020 worden ook de groepstrainingen en -behandelingen hervat!

Dit betekend dat zowel de COPD-groepen, Pilatesgroepen als de Medisch Fitnessgroepen weer gaan starten. Vanaf  dat moment wordt ook de normale planning weer opgestart en is ook de dependance bij Anytime Groesbeek weer open.

Om de medische fitness op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen willen we jullie van te voren graag op de volgende regels attenderen:

  • Zorg er voor dat je maximaal 5 minuten van te voren aanwezig bent
  • Neem niet plaats in de wachtruimte, maar loop meteen door naar de oefenruimte.
  • Verblijf zowel vooraf als achteraf niet onnodig in de tussenruimte (bij de balie). Dit om contact met andere patiënten/therapeuten en de secretaresse te voorkomen.
  • Zowel bij binnenkomst als bij vertrek gelieve de handen te desinfecteren met de hiervoor in de oefenzaal geplaatste dispenser.
  • Zorg er voor dat je een eigen handdoek meeneemt.
  • Maak na ieder gebruik de apparatuur schoon met de daarvoor aanwezige alcohol en het schoonmaakpapier.

Door gebruik te maken van de aanwezige ramen en deuren zullen wij de ventilatie van de oefenruimte optimaliseren.

Daarnaast is het belangrijk om gezamenlijk verantwoording te dragen voor de 1.5 meter afstand. Door rekening te houden met elkaar kan er op een veilige en gezellige manier gesport worden!

Voor de hygiene maatregelen bij Anytime Fitness zie www.anytimefitness.nl/corona/


03-05-2020

Goed nieuws!
Wij gaan de fysiotherapeutische zorg weer opschalen!

Alle noodzakelijke maatregelen in de praktijk zijn getroffen om veilig te kunnen werken!

Hoe ziet de fysiotherapeutische zorg er nu uit?
Mocht, ten gevolge van het Corona-virus, uw afspraak zijn afgezegd, neemt uw fysiotherapeut telefonisch contact met u op.
Hij/zij neemt op dat moment een aantal vragen met u door om te beoordelen of de behandeling op de praktijk weer opgestart kan worden of dat behandeling op afstand noodzakelijk is.
Mocht u graag een afspraak willen maken voor fysiotherapie, kunt u contact opnemen met de praktijk op nummer 024-3977425.

Beschermingsmiddelen
De praktijk beschikt over voldoende goedgekeurde mondkapjes en handschoenen. Bij een behandeling in de behandelkamer (en dus <1,5 meter) maken we voor jullie en onze eigen veiligheid altijd gebruik van beschermingsmiddelen.

Werkwijze praktijk.
– De praktijk is zodanig ingericht, dat we ons ten alle tijden kunnen houden aan de 1,5 meter afstand.
– Kom niet te vroeg op uw afspraak, 5 minuut voor aanvang is voldoende. Een eventuele partner mag géén plaatsnemen in onze wachtruimte.
– Iedereen die een behandeling in de behandelkamer heeft, dient zelf een grote, schone handdoek (of badlaken) mee te nemen!
– Wanneer u een behandeling in de oefenzaal heeft, verzoeken wij u om omgekleed naar de praktijk te komen.
– Het toilet in de praktijk is voor patiënten afgesloten.
– Verder gelden de hygiëneregels van het RIVM.

Geen behandeling wanneer u klachten heeft van:
– Koorts (>38 graden)
– Hoesten
– Niezen
– Keelpijn
Heeft u een afspraak, maar wel één van deze klachten dan dient u uw afspraak af te zeggen. We kunnen u dan in overleg wel behandelen middels video- of telefonisch consult.

Medisch Fitness
De Medisch Fitness is vanwege de maatregelen van het RIVM nog steeds gesloten. De abonnementen blijven bevroren en kunnen dus op een later moment ingehaald worden.

Heeft u vragen over bovenstaande of wilt u een afspraak maken? U kunt dan contact opnemen via telefoon door te bellen naar 024-3977425, via e-mail info@fysiotherapieboonstra-mulders.nl, via het formulier op onze website of via Whatsapp door een app te sturen naar +31 6 82430989.

We zijn blij dat we u weer kunnen helpen!


06-04-2020
Verlengde overheidsmaatregelen:

Het kabinet heeft vorige week besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is.
Ook voor onze praktijk geldt dus dat we voorlopig helaas door moeten gaan met het leveren van zorg zoals in de afgelopen 3 weken.
Er vindt alleen strikt noodzakelijke zorg plaats, met inachtname van de beschermingsmaatregelen van het RIVM.
Alle andere behandelingen komen tot en met 28 april dus te vervallen.


17-03-2020
Aangepaste openingstijden:

Wij hebben vanaf vandaag (en vooralsnog tot 6 april) de volgende aangepaste en uitsluitend telefonische openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09.00-12.00 en 14.00-17.00 uur

Op deze tijden is er een fysiotherapeut aanwezig om daar waar mogelijk telefonisch advies te geven.
Contact via de mail óf via het contactformulier van de website is uiteraard ook mogelijk.

Tel: 024-3977425

E-mail: info@fysiotherapieboonstra-mulders.nl

Website: https://www.fysiotherapieboonstra-mulders.nl/contact/

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen.


16-03-2020
In verband met de recentelijke ontwikkeling binnen de Nederlandse samenleving en de eerstelijns gezondheidszorg door het Corona-virus, hebben ook wij er vanaf vandaag voor gekozen om over te schakelen naar het leveren van alleen strikt noodzakelijke behandelingen.
Dit is in overleg en navolging van enkele andere eerste-lijnszorgaanbieders zoals huis- en tandartsen en collega Fysiotherapie praktijken in Groesbeek.

Voor ons geldt dat alle andere reeds geplande afspraken en huisbezoeken worden afgezegd! Hiervoor zullen wij alle patiënten die een afspraak hadden telefonisch benaderen.

Onze praktijk is wel beperkt (ochtend en middag) telefonisch bereikbaar om patiënten te informeren en daar waar mogelijk telefonisch te consulteren middels adviezen en eventueel oefeningen.

Hopelijk neemt iedereen in tijden van crisis passende maatregelen om het Corona-virus zo snel mogelijk de kop in te drukken.
Des te sneller kunnen we namelijk met z’n alle terug naar de orde van de dag; het leveren van goede zorg!