Samenwerking

In het kader van kwaliteit van zorg streven wij naar een goede samenwerking met verschillende (para)medische disciplines en instanties. Op dit moment heeft de praktijk een samenwerking met:

Anytime Fitness – Groesbeek

Fysiotherapie Boonstra & Mulders is sinds begin 2018 actief in het pand van Anytime Fitness aan Hoflaan 3 in Groesbeek (voormalig pand van de Aldi).
De samenwerking is tot stand gekomen vanaf het moment dat de sportschool zich begin 2018 vestigde in Groesbeek en Fysiotherapie Boonstra & Mulders behoefte had aan uitbreiding van de huidige praktijkruimte. De locatie bij Anytime Fitness bleek perfect als dependance naast de huidige ruimte in het gezondheidscentrum Op de Paap.

Wij zijn aanwezig op meerdere dagdelen in de week:
– Maandag 13.00 – 21.00 uur
– Dinsdag 18.00 – 21.30
– Donderdag 9.00 – 12.00 uur

Voor meer informatie klik op deze link naar de website: Anytime Fitness 

Netwerken

Onze praktijk is aangesloten bij ClaudicatioNet, een geïntegreerd zorgnetwerk voor patiënten met Claudicatio Intermittens (“etalagebenen”). Het netwerk brengt patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer vaatlijden in Nederland.

Andere disciplines

Daarnaast werken we samen met collega’s van enkele andere (para)medische disciplines: